Една година АЛЕН МАК

Една година АЛЕН МАК

На 01.11.2020 се навършва една година от откриването на Дома.

Постарахме се да изградим заедно Дом, в който възрастните хора да бъдат ценени, уважавани и обичани, да се чувстват сигурни и спокойни – да се чувстват у дома. Преминахме през много трудности, срещнахме неочаквани предизвикателства, но в замяна получихме искрена радост, удовлетворение и топлина.

Благодарим на всички, които ни довериха грижата за най-близките си. Празникът нямаше да е същия без вашите поздравления, макар и само виртуални:

nullЧестит рожден ден, Ален Мак!
Каква интересна година Ви се падна за прощъпулник!
Щастлива съм, че тази година срещна моето семейство с Вашето семейство и по-добрата част от нас – моята майка, стана част от Вас. По този начин и ние станахме част от вашето семейство.
Благодаря ви от сърце за това, което правите. За разбирането, за грижата и за любовта към нашите близки. Аз вярвам, че тази любов, ще се върне стократно на вас и на вашите деца, на техните деца и на вашите близки, семейства и приятели. Доброто е заразно, а вие наистина правите добро.
Съжалявам само, че този Рожден ден трябва да е така – чрез камера. Но това не ми пречи да ви целуна виртуално, от сърце. С пожелание към всички – да бъдем здрави, за да можем другата година да си кажем „Две е повече от едно“ и „Наздраве“ на живо.

Биляна Кънева
Дъщеря на Ваня, домуваща в Ален Мак

 

Честит празник, Ален Мак!
Честит да е празника на дома, който приюти моята майка Неда Куртева!
Пожелаваме професионално дълголетие на целия екип и им желаем здраве и сили, за да продължат да се грижат за тези, които са ни най-скъпи.
Ние се доверихме на дома преди 3 месеца и се радваме, че го сторихме. За всеки е трудно да се реши на такава стъпка, защото искаме нашите близки да са до нас. Но в забързаното ежедневие дали наистина успяваме да сме до нашите родители. Кой е до тях, когато ние работим, пътуваме и отсъстваме?!
Домът е там , където се чувстваш добре, а моята майка откри Ален Мак за втори дом. Изключително много се радвам, че е тук, че получава не само грижите на целия персонал, които са изключително големи професионалисти. Тя общува, готви, рисува, защото животът не е само съществуване, а и преживяван. Така както са песните. Така както са народните песни, на които съм посветила професионалния си и до голяма степен личен път.

Стефка Стоянова
Дъщеря на Неда, домуваща в Ален Мак

 

Уважаеми господин Иванов, уважаема госпожо Делева и всички вие от персонала на Център за настаняване и грижи Ален Мак, град Варна. Аз съм Лилия Стоянова, внучката на дядо Илия и искам да ви поздравя с годишнината на този прекрасен дом и да ви благодаря за всеотдайните грижи, които полагате ежедневно за обитателите на дома.
Пожелавам ви много здраве, сили и дълъг живот. Бъдете щастливи и благословени!
Честит първи Рожден ден!

Лилия Стоянова
Внучка на Илия, домуващ в Ален Мак

 

 

 

 

 

Честит рожден ден, приятели! Желаем Ви Весел празник!

 

Група „Пчеличка“ от Детска градина 14
Най-малките приятели на домуващите в Ален Мак

Have your say